Formu na pečení vymažeme máslem a navrstvíme do ní těsto tak, aby nebylo tlustší než 3 cm.
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 190 stupňů 15-20 minut. Necháme vychladnout.
Želatinu vložíme do studené vody a připravíme podle návodu (necháme nabobtnat a potom zahříváním rozpustíme).
Tvaroh ušleháme se smetanou, práškovým cukrem a vanilkou.
Šleháme, dokud nám nevznikne jednotný krém. Rozpuštěnou želatinu vmícháme do krému.
Vychlazený korpus nakrájíme na kostky (cca 2 x 2 cm) a přendáme do mísy. Přidáme scezené ovoce.
Formu na pečení vyložíme fólií. Na dno navrstvíme 1/3 sušenkovo-ovocné směsi a zalijeme několika lžícemi krému.
Toto vrstvení opakujeme ještě 2x.
Poslední vrstvu by měl tvořit krém.
Dort přikryjeme alobalem a vložíme na 5-6 hodin do ledničky ztuhnout.