Jak si připravíte čokoládové suflé Bella:
Rozehřejte čokoládu a nechte ji vystydnout.
Ušlehejte žloutky s tvarohem do homogenní směsi.
Ušlehejte co nejvíce bílky a opatrně je vmíchejte do tvarohovo-čokoládové hmoty.
Míchejte silikonovou lžící zdola nahoru.
Nalijte směs do kruhové formy o průměru asi 20 centimetrů, kterou předtím vyložte pergamenem.
Dejte formu na plech s vodou tak, aby kapalina sahala do půlky formy.
Pečte v troubě 50−55 minut při teplotě 180 stupňů.
Nechte suflé chladnout deset minut, vyndejte ho z formy a nechte zcela vychladnout.
Jak servírovat: Posypte vychladlé suflé práškovým cukrem nebo strouhanou čokoládou a nakrájejte na jednotlivé porce.
Dobrou chuť!