Jak si připravíte čokoládové suflé Bella:

Rozehřejte čokoládu a nechte ji vystydnout.

Ušlehejte žloutky s tvarohem do homogenní směsi.

Ušlehejte co nejvíce bílky a opatrně je vmíchejte do tvarohovo-čokoládové hmoty.

Míchejte silikonovou lžící zdola nahoru.

Nalijte směs do kruhové formy o průměru asi 20 centimetrů, kterou předtím vyložte pergamenem.

Dejte formu na plech s vodou tak, aby kapalina sahala do půlky formy.

Pečte v troubě 50−55 minut při teplotě 180 stupňů.

Nechte suflé chladnout deset minut, vyndejte ho z formy a nechte zcela vychladnout.

Jak servírovat: Posypte vychladlé suflé práškovým cukrem nebo strouhanou čokoládou a nakrájejte na jednotlivé porce.

Dobrou chuť!