Zvířecí pachy

Milujeme zvířata, ale nemáme rádi nepříjemný zápach, který často přinesou do našeho domu. Kočičí bedýnky jsou jednou z těch oblastí, kde je možné cítit nepříjemný pach kočičí moči. I když může být zmírněn použitím velkého množství osvěžovače vzduchu a vonných svíček, zeolitové kamínky jsou lepší alternativou. Ať už boj s konstantním zápachem z kočičí krabice nebo se vaše štěňátko ještě nenaučilo vykonávat potřebu venku, zeolit ​​tento pach absorbuje.

Zápach z koše

Pokud nechcete mít v domácnosti pach z odpadků ze svého jídla, můžete jej dostat jednoduše pryč. Umístěte několik zeolitů na dně plechovky a dejte ji do koše. To pomůže pohltit vlhkost a zápach, který se vytváří při rozkládání zbytků potravy ve vašem koši.

Cigaretový zápach

Zápach z cigaret může být jedním z nejtěžších pachů k odstranění pachu z čalounění a koberců. Koupili nebo pronajali jste si právě dům nebo byt, a předchozí majitel nebo nájemník pro vás zanechal nežádoucí stopy zápachu. I když byste nejprve měli důsledně vyčistit všechny povrchy, můžete umístit misku nebo sáček se zeolitem v místnosti, která je nejsilněji zasažena silným pachem! Zápach zmizí.

Zatuchlé pachy

„Nádherný“ závan starých vánočních ozdob, plísní, zapomenutých krabic a zchátralého oblečení od vašich vysokoškolských let. Stejně jako zápach z nevyvětraných místností. Tento přetrvávající zatuchlý zápach je velmi obtížné odstranit, ale zeolitové kameny mohou snížit intenzitu některých zápachů.

Zápach z bot

Všechny boty mají určitý specifický zápach, ale ne vždy to je společensky přijatelné. Strategicky umístěte zeolity kolem svých bot. Další metodou je dát pár kamenů do vnitřku boty.

Ovoce, které máte dlouho doma

Pokud zjistíte, že vaše ovoce rychle plesniví a černá, použijte zeolity, protože tyto horniny mohou pomoci absorbovat některé z plynů, které zpomalí zrání ovoce a zajistí lepší chuť ovoce na delší dobu.

Zeolit ​​je vhodným pro praktikování reiki, napomáhá při naladění na energie a zvyšuje účinnost léčení.

Léčebné využití

Zeolit ​​se dá použít k léčení strumy, potlačuje nadýmání břicha a odstraňuje z fyzického těla toxické látky. Pomáhá při překonávání závislosti, zejména na alkoholu. Pro tento účel vyrobte zeolitový elixír.

Kde ho koupím? Prakticky v každém kamenictví nebo i na internetu. Stačí do google vyhledávání napsat Pořízení Zeolitu a klidně tam dopište i název místa, kde ho chcete koupit a internet vám už vše potřebné vyhledá.

Sledujte nás na Facebooku