postup:

1) Všechny přísady na těsto smícháme důkladně dohromady. Korpus pečeme 10 minut na 200 stupňů. Nemá být vysoký. Nízký korpus je v pořádku.

2) Na krém si rozšleháme smetanu. Uvaříme si klasickým způsobem pudink. Smetanu i pudink necháme pořádně vychladit. Pokud to považujete za nutné, přidejte ztužovač.

Nasekáme si na jemno čokoládu. Puding smícháme se šlehačkou. Do krémové směsi přimícháme nasekanou čokoládu.

3) Vysokou vrstvou krému potřete korpus. Na polevu si rozpustíme čokoládu a smíchejte ji s kapkou oleje a smetanou. Podle potřeby smetanu přidávejte.

4) Polevou zalijte krém a nechte pořádně vychladit.

5) Pro ozdobu můžete použít cokoliv. Karamel, oříšky nebo podrcené sušenky. Záleží na vás.

Sdílejte tento jednoduchý recept na dokonalé pudinkové kostky se šlehačkou i s vašimi přáteli!

1
2