Chcete-li zabránit těmto onemocněním, stačí si aktivovat Konfuciův bod na vašem těle. Mimochodem, bod dostal pojmenování po tomto čínském mysliteli a filozofovi na základě jeho schopnosti „regulovat jasnost mysli, zpřístupnit srdce a rozjasnit oči.“

Kde se tento bod vlastně nachází? Abyste ho našli, položte si ruku na zátylek a najděte na něm malou prohlubeň přibližně 2,5 cm nad linií růstu vlasů. Právě zde se nachází bod Konfucius.

Bod leží jak na levé, tak na pravé straně hlavy, je oboustranný. Praváci by měli aktivovat bod na pravé straně, leváci na levé. Máte-li silné ruce, můžete aktivovat oba body najednou.

Stimulujte ho prstem nebo třeba obyčejnou tužkou (pokud se právě nacházíte v kanceláři). Bod masírujte krouživými pohyby po dobu 5 minut. Je velmi důležité, abyste to dělali s vaší vedoucí rukou.

Po takové masáži se budete cítit uvolněně a klidně. Stimulace Konfuciova bodu pomáhá při bolestech hlavy, problémech s očima, závratích nebo poruchách sluchu.

Kromě toho, pravidelnou masáží můžete zlepšit funkci žlučníku – bod se nachází na jeho energetickém kanálu. Také se jedná o skvělý způsob, jak bojovat proti vysokému krevnímu tlaku.

Čínští lékaři už dávno odhalili pravdu o stimulaci biologicky aktivních bodech, které jsou schopny dělat s lidským tělem zázraky.

Nejen že ho léčí, ale dokážou vyřešit problémy, na které ostatní druhy léčby nezabírají. Konfuciův bod je jedním z nejsilnějších bodů lidského těla.

Stimulujte ho vždy, když se cítíte špatně a uvidíte, že váš stav a postoj k stresovým situacím se změní k lepšímu. Jeden obyčejný zvyk dokáže změnit celý váš život!

Věříte v takovou léčbu? Podělte se s námi o vaše názory i níže