3) Aloe Vera

Aloe Vera má enzymy, které podporují zdravý růst. A navíc, gel z aloe vera dokáže hydratovat vlasy a vyrovnávat je. Gel z aloe vera nechte působit 30 minut a pak vlasy opláchněte.

4) Mléko a med

Smíchejte asi 2,5 dcl mléka s jednou lžící (15 ml) medu a naneste je na vlasy. Vitamíny z mléka spolu s čistícími vlastnostmi medu pomáhají udržovat vlasy rovné a lesklé.

5) Ricinový olej

Ricinový olej dokáže udržovat vlasy rovné, protože hydratuje od pokožky hlavy až po kořen vlasu. Naneste na vlasy ricinový olej, nechte ho několik minut působit a opláchněte. Dávejte si pozor, abyste na pokožku neaplikovali příliš mnoho oleje, protože vaše vlasy budou mastné.

6) Banán

Banány jsou bohaté na minerály, které podporují zdraví vlasů. Rozmíchejte dva zralé banány a vytvořit masku na vlasy. Konečným výsledkem budou hydratované vlasy, které jsou rovné a lesklé.

7) Celer

Celer může fungovat jako přirozený vyrovnávač a stimulant růstu vlasů. Namočte celerové listy do vody a nechte několik hodin odstát. Vodu pak použijte jako sprej na vlasy.

8) Jablečný ocet

Jablečný ocet je pro vaše vlasy prospěšný, protože obnovuje přirozenou úroveň pH a zlepšuje celkový vzhled vlasů.

Když jsou vaše vlasy zdravé, je méně pravděpodobné, že se vysuší a polámou se.

Smíchejte dvě polévkové lžíce (20 ml) jablečného octa s jedním pohárem (cca 2,5 dcl) vody a aplikujte směs na vlasy po šamponování. Nechte směs na vlasech vyschnout.